5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili mevzuat hükümleri ile 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri gereği kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından işlenmektedir.Şirketimizin vermek zorunda olduğu hizmetin devamı ve kalitesinin artırılması için farklı kuruluşlardan hizmet alınabilmekte ve bu kapsamda kişisel verileriniz, gizlilik standartlarımıza ve şartlarımıza uygun hareket etmeleri koşulu ile hizmet alınan kuruluşlarla paylaşılabilmektedir. Bunun dışında, Kişisel verilerinizi yasal bir zorunluluk ya da izniniz olmadığı sürece herhangi bir üçüncü şahıs, kurum ve kuruluş ile paylaşılmamaktadır. 
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Şirketimiz Veri Sorumlusu olup, 11. Madde kapsamında 7 Ekim 2016 tarihi ve sonrasında, çağrı merkezi ya da şubelerimiz kanalıyla Şirketimize başvurarak aşağıdaki haklarınızı kullanabilirsiniz:
• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
• Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
• Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

MarbaşOnline, Marbaş Menkul Değerler AŞ’nin Dijital Markasıdır.

Marbaş Menkul Değerler 1990 yılından beri sermaye piyasalarında faaliyet göstermektedir. 
Faaliyete geçişinden itibaren kaliteli, kapsamlı ve butik hizmet anlayışı ile yatırımcı memnuniyetine en üst düzeyde önem veren bir aracı kurum olan Marbaş Menkul Değerler, geçmişte var olmanın getirdiği tecrübe ve güven ile geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir.

 

Marbaş Menkul Değerler AŞ, 
İşlem aracısı olarak faaliyet gösteren, denetlenen ve lisanslı bir yatırım şirketidir.

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından işlenmektedir. 

Şirketimizin vermek zorunda olduğu hizmetin devamı ve kalitesinin artırılması için farklı kuruluşlardan hizmet alınabilmekte ve bu kapsamda kişisel verileriniz, gizlilik standartlarımıza ve şartlarımıza uygun hareket etmeleri koşulu ile hizmet alınan kuruluşlarla paylaşılabilmektedir. 

Bunun dışında, Kişisel verilerinizi yasal bir zorunluluk ya da izniniz olmadığı sürece herhangi bir üçüncü şahıs, kurum ve kuruluş ile paylaşılmamaktadır. 

Web sitemizde yer alan analiz, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu tavsiyeler genel nitelikte olup, özel olarak sizin mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olarak hazırlanmamıştır. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Yapılan tüm yorumlar analizler ve öneriler, analistlerin deneyim ve bilgisi dahilinde yapabileceği en iyi ve en doğru araştırmaların bütünüyle iyi niyetli bir ürünüdür. Yorumlar ve bilgiler birer AL veya SAT önerisi teşkil etmezler. Daha önce paylaşılan piyasa analizlerinin, bilgilerin ve önerilerin geçmişte başarılı olmuş olması ileri yönelik kesin başarı anlamına gelmemektedir, bu veriler neticesinde pozisyon almak yatırımcının kendi kararıdır.